HET plan

Ik ben Marieke, 42 jaar, gelukkig getrouwd, twee kids (6 en 9) en ik werk als ZZP’er in de marketingbranche. Goh, dat is wel een heel korte omschrijving van 42 jaar levensvreugde. Maar je komt vanzelf meer over mij te weten want vanaf vandaag stop ik met roken en start ik met bloggen.

Waarom? Na 25 jaar is het mooi geweest. Ben je een roker en lees je dit. No worries, ik ga je zeker niet overhalen om ook te stoppen. Maar mocht je plannen hebben…ik heb een compleet projectplan waarbij ik de meest bekende stopmiddelen in ga zetten.  Allemaal trouwens. hop hop gas erop. Ik vertel je eerlijk wat ik ervan vind. En jij bepaalt zelf of het iets voor jou is.  Nu, volgend jaar of nooit.

HET plan: blog-champix-personal training-hersenreset – cursus ik stop ermee en als extra stimulans lollies, Louis Vuitton en andere (kleine) bonussen. De nicotine kauwgom niet overigens. Dit vind ik echt heel vies. Ook nog nooit het perfecte zelfhulpboek gelezen trouwens. 

Eén van de middelen in mijn plan is dus deze blogpagina. Voor mij een soort dagboek waarin ik een jaar lang mijn avontuur vastleg. Van ik.stop.ermee. tot ik.rook.niet of fuck it…we gaan toch allemaal een keertje dood.

Ben je een oud-roker? Wauw, superknap! Jij hebt het gewoon gedaan. Jij bent mijn voorbeeld. Ben je een niet-roker? Dan snap je vast een hoop dingen niet in mijn blog. Maar lees lekker mee, want naast niet-roken heb ik een 2e doel: fitter worden. Hierbij word ik geholpen door een supperfitte coach, personal trainer en voedingsdeskundige Valerie Schellekens (Citygym Den Bosch & Rosmalen).  Mijn fit-doel is geen killerbody van een bodybuilder, geen healthfreak maar wel 5 km kunnen joggen en praten tegelijk. Stralend over het strand rennen waarbij alles ritmisch mee beweegt (geen primair doel maar prachtige ambitie) en gewoon genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft. Kortom: er zitten voor jou ook vast leuke tips en verhalen bij.

Van belang nog wel: Neem het leven niet altijd al te serieus. Daar word je saai van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s